Pakke 1

Stationær – med alt der skal bruges!

Læs mere

Pakke 2

Laptop med dockingstation og skærm

Læs mere

Hardware

Salg og support af PC hardware og software.

Vi står bag det vi sælger.

Vi er ikke ligeglade med hvilke computere vi sælger, vi udvælger de maskiner vi vil stå inde for, og tager kun det hjem vi mener der er kvalitet for pengene.

Vores priser på både stationær og laptops starter lige omkring de 5.000 DKK inkl. moms. Vi vil simpelthen ikke sælge billigere modeller end det, da det ofte giver brugeren en meget ringe oplevelse.

Er din PC blevet lidt sløv? Udskift din harddisk til en ny, super hurtig elektronisk disk!

Vi udskifter defekte harddiske, både mekaniske og elektroniske.

Udskiftning fra gl. mekanisk harddisk til den nyeste type harddisk, SSD, som er en elektronisk harddisk. En elektronisk harddisk arbejder hurtigere på alle plan og man vil derfor opleve en stor forskel i hastighed sammenlignet med en mekanisk.

En elektronisk disk giver både en hurtigere opstart, og hurtigere afvikling af dine programmer.

Man kan give en gammel computer nyt liv ved at opgradere til en elektronisk harddisk – også kaldet SSD-disk, dette gælder både for bærbar og stationær computer. Vi anbefaler dog ikke at opgradere en alt for gammel computer med SSD-disk, da det oftest ikke vil kunne betale sig.

Kom forbi med din computer eller ring til os, så kan vi kigge på din computer og komme med vores vurdering af hvad der bedst kan betale sig.

De diske vi bruger er god kvalitet.

Ring for mere information:

+45 6267 1757