Eget værksted

Med eget IT værksted, giver vi dig mulighed for at indlevere dit udstyr, til en række forskellige services.

Vi kan klare det meste på vores eget værksted. Udskiftning af harddisk, opgradering af RAM. Rens af computere både fysisk, for støv og software mæssigt, for virus, spyware med mere. Nogle af vores services kan du læse lidt om herunder.

Skal du have løst et it-relateret problem ?
Vi tilbyder at give dig et uforpligtende tilbud. Du ringer ind, eller kigger forbi med dit problem, og vi kan ud fra det, give dig tilbuddet.

Er du ikke sikker på hvor problemet er, kan maskinen/udstyret indleveres på vores værksted og vi laver en diagnosticering først, og herefter kan du få et uforpligtende tilbud. Vi tjekker maskinen på vores værksted og giver en vurdering af hvad der skal laves, hvor lang tid det vil tage, hvor meget det ca. vil koste alt inkl.

Alt efter hvad problemet er, tager en diagnosticering alt fra få minutter til flere timer.

Prisen for en diagnosticering er 250,- inkl. moms

Optimering af computere
Vi gennemgår din maskine for programmer der er installeret ved en fejl, f.eks. ved opdatering af java eller lign. Vi sørger for maskinen kun starter op med det der er nødvendigt og tjekker den igennem på flere andre punkter, for at optimere den bedst muligt.

Vi tilbyder også klargøring af nye computere.
Ved en klargøring, starter vi den nye maskine op, sørger for den er opdateret og får installeret de programmer der ønskes. Dette gælder både office programmer, antivirus eller f.eks. et regnskabsprogram. Vi flytter også data fra en evt. gammel computer over på den nye, såfremt harddisken ikke er ødelagt.

Sløv PC – Giv din pc et eftersyn
Vi scanner for virus, spyware, malware mm.
Læs mere om PC Eftersyn her

Ring for mere information:

+45 6267 1757